Rebel Moon – Part Two: The Scargiver 2024
دوبله فارسی آپدیت شد
پخش آنلاین
جهت پخش مرورگر Chrome را به آخرین نسخه آپدیت نمایید.
1 ماه پیشپخش آنلاین
پخش آنلاین تنها با مرورگر Chrome امکان پذیر است.
1 ماه پیشانتقاد و پیشنهاد
نظر، انتقاد و پیشنهادات خود را از طریق تیکت برای ما ارسال نم…
2 ماه پیشپخش آنلاین
جهت انتخاب و یا تغییر زیرنویس، از آیکون چرخ دنده استفاده نما…
2 ماه پیشپخش آنلاین
حالت پخش آنلاین دارای سیستم هوشمند زیرنویس فارسی است
2 ماه پیش
میان ستاره ای یا بین ستاره ای یا اینتراستلار یا در میان ستارگان، فیلمی حماسی علمی تخیلی به کارگردانی کریستوفر نولان است. متیو مک کانهی، ان هتوی، جسیکا چستین، مایکل کین، مک کنزی فوی، کیسی افلک و مت دیمون در این فیلم به ایفای نقش پرداختهاند. فیلمنامهٔ این فیلم را کریستوفر نولان به همراه برادرش جاناتان نوشتهاست. کریستوفر به همراه لیندا اوبست و اما توماس تهیهکنندگی فیلم را برعهده داشتند. فیزیکدان نظری، کیپ تورن یکی از تهیهکنندگان اجرایی و مشاور علمی فیلم است. در حالی که قحطی و گرسنگی به کره ی زمین چیره شده، گروهی از ستاره شناسان تصمیم میگیرند تا با استفاده از یک کرمچاله ی فضایی که به تازگی کشف شده، محدودیت های سفر انسان به دور ترین نقاط فضا را از بین ببرند…
دوبله فارسی میان ستاره ای
گویندگان : سعید مظفری، مریم شیرزاد، ناصر طهماسب، افشین زینوری، منوچهر زنده دل، کتایون اعظمی، رضا آفتابی، حامد عزیزی، کریم بیانی، شایان شام بیاتی و…
کریستوفر نولان کارگردانی است که نامش به معنای دقیق کلمه با واقع گرایی مترادف شده است. نولانیزاسیون سینما که خیابان های تاریک و گرفته شهر گاتهام را به پلی بین دنیای فانتزی و دنیای روزمره تبدیل کرد، اکنون فانتزی های بی شماری را در گل و لای واقعیت کنونی بنا می کند.کریستوفر نولان در فیلم میان ستاره ای Interstellar 2014 که شاید نخستین پروژه علمی-تخیلی “واقعی” وی باشد، یک بار دیگر بر خلاف انتظارها عمل می کند و فیلمی می سازد که در روزمرگی تکلیف ریاضی مدرسه ریشه دارد، اما با دنیای فانتزی در هم آمیخته است.
ارائه اصول فیزیکی بی انتهای فیلم میان ستاره ای 2014 که با اصول فلسفه اخلاقی دنبال می شوند، گاه فیلم را همانند دوره سه ساله کارشناسی نشان می دهد که به طور فشرده در قالب فیلمی سه ساعته ارائه شده است. یا به عبارت دیگر، به تماشاگر این احساس را می دهد که پروفِسور بِرایِن کاکس وی را برای صرف شام و تماشای فیلم دعوت کرده است. این مسئله در صحنه آخر فیلم که در آن کشتی فضایی به داخل باتلاقی از اَبَر مکعب های چهار بعدی (تِسِرَکت)، فضای پنج بعدی و ارتباط تلفنی گرانشی سقوط می کند، بیش تر نمایان می شود. در این صحنه جهشی گیج کننده از مسائل زمینی به تمرین های فکری سنگین صورت می گیرد که باعث گیجی و در عین حال الهام پذیری بسیاری از تماشاگران می شود. صرف نظر از ربات یک پارچه و سخنان استهزا آمیزی که با تکان دادن سرش به شیوه هال (HAL 9000) می گوید (“از اتاقک بینا بینی به فضا فوتت خواهم کرد!”)،نقطه اوج استعلایی و توهم آفرین فیلم بیش از هر چیز مرهون “2001:A Space Odyssey/دو هزار و یک: ادیسه فضایی” است. این امر بدون شک برخی منتقدان را بر آن خواهد داشت که کریستوفر نولان را متهم به ناپدید شدن در سیاه چاله ای کنند که خودش پدید آورده است.
کریستوفر نولان در فیلم Interstellar 2014 بالاترین سطح از عمل کرد خود را ارائه می دهد، اما در عین حال از نظر قابل دسترسی بودن در پایین ترین سطح خود قرار می گیرد. این فیلم در جهت کاوش گری از کشمکش می پرهیزد و در جهت تفکر و تامل از اقدام می گریزد.ن فیلم را نمی توان فضای خارجی مکمل فضای داخلی در Inception به شمار آورد (رویا در رویای کارگردان در این فیلم در مقایسه با “Interstellar” بسیار سبک و بی محتوا به نظر می رسد)، اما باید گفت که نکات هوشمندانه در آن با همان درجه از افتخار مطرح شده اند. با این حال،کریستوفر نولان در فیلم میان ستاره ای 2014 برای نخستین بار علاوه بر ذهن خود، قلبش را نیز بر روی تماشاگر می گشاید. کریستوفر نولان که هرگز فیلم سازی عاطفی نبوده است،در این فیلم کاری می کند که در فیلم های دیگرش بی سابقه است،یعنی عمق احساسات خود را نشان می دهد. انتخاب اسم رمز “Flora’s Letter/نامه فِلورا” (فِلورا نام دختر کریستوفر نولان است.) برای فیلم برداری تصادفی نیست. فیلم Interstellar 2014 پیامی است از پدری به دخترش، آرزوی زنده کردن شگفتی آسمان ها برای نسلی که فضای سایبری تنها فضایی است که می شناسد. داستان فیلم که در اعماق عشق بی پایان پدری ریشه دارد، با احساسات نیز به اندازه تفکر ارتباط دارد و اگر چه گاه هسته عاطفی فیلم با ناشی گری ابراز می شود (جمله “عشق فراتر از فضا و مکان است” که در مونولوگ بِرَند می شنویم، از همه بدتر است)، اما این موارد از قدرت فیلم نمی کاهند.
فیلم اینتراستلار 2014 به عنوان کاوشی در بر گیرنده سرعت نور برای نجات نسل بشر، نه تنها وسیع ترین، بلکه صمیمی ترین فیلم کریستوفر نولان به شمار می آید و در پس زمینه ای از سیاه چاله های نهاده شده توسط موجودات بیگانه،کرم چاله ها و جهان های جدید و شگفت، فیلم میان ستاره ای 2014 به عنوان انسانی ترین فیلم کریستوفر نولان خود نمایی می کند.
– منتقد: جِمیز دایِر – مجله اِمپایِر -امتیاز ۵ از ۵ (۱۰ از ۱۰)
باکس دانلود
پخش آنلاین تنها با مرورگر کروم Chrome امکان پذیر است.
دوبله فارسی بدون حذفیات (دو زبانه)
Interstellar 2014 – یه سفر فضایی باشکوه یا یه ملودرام کشدار؟
کریستوفر نولان، استاد پیچوندن داستانای علمیتخیلی، اینبار میخواسته یه چیزی بین 2001: A Space Odyssey و یه درام خانوادگی بسازه، ولی یه جاهایی زیادی احساساتی شده و از ریل دراومده. فیلم از نظر بصری خیرهکنندهست، موسیقی هانس زیمر میترکونه، ولی داستان گاهی اونقدر خودش رو جدی میگیره که از یه شاهکار علمیتخیلی تبدیل میشه به یه درس فیزیک با چاشنی عشق و احساسات.
داستان؟ ترکیب نابغهبازی و احساسات بیش از حد!
داستان با یه بحران زیستمحیطی شروع میشه و بعدش میریم سراغ یه مأموریت فضایی پر از سوراخسیاه و نظریههای فیزیکی. تا اینجا همهچی عالیه، ولی مشکل از جایی شروع میشه که فیلم به جای تمرکز روی داستان علمی، وارد یه ملودرام خانوادگی میشه. یعنی یه لحظاتی از فیلم حس میکنی تو یه مقاله فیزیک کوانتوم گیر کردی، ولی یهو همون لحظه یه دیالوگ آبکی در مورد “عشق، قویترین نیروی کائنات” میشنوی!
بازیها؟ بینقص!
متیو مککانهی فوقالعادهست، تو صحنهای که فیلمای قدیمی دخترش رو میبینه، هر کی دل داشته باشه یه لحظه خشکش میزنه. آن هاتاوی هم خوبه، ولی وقتی بحث عشق وسط میاد، یه کم زیادی احساساتی میشه. شخصیت مت دیمون؟ یکی از بیدلیلترین و اضافهترین بخشای فیلم که میشد کاملاً حذف بشه!
تصویر و موسیقی؟ نفسگیر!
از نظر بصری، فیلم یه شاهکاره! تصاویر سیاهچاله و سیارههای مختلف، همه با جزئیات علمی ساخته شده و میخکوبت میکنه. موسیقی هانس زیمر؟ یه غولی که فیلمو چندین پله بالا میبره! اصلاً اون ارگ کلیسا رو که میشنوی، انگار تو کهکشان معلق شدی.
نتیجه؟ نصفه شاهکار، نصفه کلیشه!
Interstellar یه فیلمیه که باید حتماً دید، ولی اگه بخوای به عنوان یه شاهکار بدون نقص بهش نگاه کنی، باید یه چشمت رو روی ایراداش ببندی. از نظر بصری و فنی بینظیره، ولی داستان گاهی زیادی احساساتی و شعاری میشه. اگه میخوای یه فیلم علمیتخیلی ببینی که هم مغزتو درگیر کنه، هم چشمتو نوازش بده، قطعاً ارزش دیدن داره. ولی اگه دنبال یه فیلم فضایی خالص و عمیق مثل 2001: A Space Odyssey هستی، این یکی زیادی حرف میزنه و زیادی “احساساتزده” است!
شاهکاری تاریخی از کریستوفر نولان
این فیلم به طرز عجیبی تو وجودتون حس خوبی ایجاد میکنه ، انگار اصلا این فیلم علمی تخیلی نیست به خاطر هنر کارگردان در ساخت این فیلم . شاهکاری که با جرات میشه گفت جزء بهترین فیلمهای علمی و درامه. هنرنمایی استاد سعید مظفری و همکارانش در دوبله این فیلم بی نظیره. توصیه میکنم حتما یکبار با دوبله فارسی ببینید.
منی که بعد از ده سال انتشار تا الان حداقل سالی یک بار این فیلم رو میبینم.واقعا شاهکاره این فیلم.سعی کنید زبان اصلی ببینید و لذت ببرید،حتی اگه از از اختر شناسی،یا فیزیک و کوانتوم هم چیزی ندونید به سادگی میتونید فیلم رو درک کنید.این از اون فیلماست که سالها به خاطر میسپارید
فقط میتونم پیشنهاد کنم که ببینید.
نظر من: ♥♥♥♥♥
نظر بیطرفانه: ♥♥♥♥♥♥
▲رای نهایی: ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
یه فیلم عالی همه چیز تمام
محشرترین فیلم
سلام این قسمت زیرنویس کجاست
عاشق کار های آقای نولان هستم.و احساسی که نسبت به جلوه های ویژه داره
حرفی نمیمونه
ناگفته هم نماند نمیشه از دوبله ی این فیلم چشم پوشی کرد صدای معصومانه ی استاد سعید مظفری، و تبحر بالای دوبلور های دیگر مانند ناصر طهماسب، مریم شیرزاد، منوچهر زنده دل، کتایون اعظمی و… را نمیشه ازش گذشت، این طور دوبله هایی کم نظیر و به نوعی مانند در گران بها هستند.
این فیلم یکی از اون فیلم هایی بود که تماما بر پایه ی قوانین ثابت فیزیک نیوتنی و فیزیک کوانتومی ساخته شده بود، این فیلم به طرز شگفت انگیزی علاقه ی شما رو به دانش فیزیک زیاد می کند و متوجه می شوید در کائنات که ما زندگی می کنیم تماما از همه ی دانش ها مخصوصا فیزیک تبعیت می نماید.
این فیلم رو خیلی دوست داشتم از شاهکار های کریستوفر نولان CBE بود که جز یکی از بهترین کار های این فیلمساز بریتانیایی بود.