Black Bag 2025
دوبله فارسی اضافه شد
پخش آنلاین
جهت پخش مرورگر Chrome را به آخرین نسخه آپدیت نمایید.
1 ماه پیشپخش آنلاین
پخش آنلاین تنها با مرورگر Chrome امکان پذیر است.
1 ماه پیشانتقاد و پیشنهاد
نظر، انتقاد و پیشنهادات خود را از طریق تیکت برای ما ارسال نم…
2 ماه پیشپخش آنلاین
جهت انتخاب و یا تغییر زیرنویس، از آیکون چرخ دنده استفاده نما…
2 ماه پیشپخش آنلاین
حالت پخش آنلاین دارای سیستم هوشمند زیرنویس فارسی است
2 ماه پیش
کابوی نیمه شب، فیلمی درام به کارگردانی جان شلزینجر است. داستین هافمن و جان ویت بازیگران نقش اصلی هستند. «جوباک» (وویت) پسر بی پول شهرستانی، به نیویورک می آید تا با تلکه افراد مسن پولدار کسب درآمد کند. او خیلی زود با «راتسو ریزو» (هافمن) آشنا می شود؛ کلاهبرداری مسلول و معلول که پیشنهاد می دهد مدیریت برنامه های «جو» را به عهده بگیرد…
دوبله فارسی فیلم کابوی نیمهشب
گویندگان: فتحالله منوچهری، جلال مقامی، احمد رسول زاده، رفعت هاشم پور، ایرج رضایی، بدری نورالهی، ظفرگرایی، آذر دانشی، سیمین دخت احساسی، تورج نصر، فرشید فرزان، نجمی فروهی
فیلم کابوی نیمه شب Midnight Cowboy 1969 ساختهی از یاد نرفتنی جان شلزینجر است؛ فیلمساز بنام انگلیسی که او را در تاریخ سینما علاوه بر کارگردانی این فیلم، بهخاطر دیگر اثر مهماش، دوندهی ماراتن (Marathon Man) بهیاد سپردهایم.
باک در خلال عزیمت به نیویورک -سوار بر اتوبوسی فکسنی- خاطرات دوران کودکیاش -که اغلب با مادربزرگ غیرمتعارفاش گذرانده است- را مرور میکند؛ شلهزینگر از طریق جای دادن این فلاشبکها در فیلم، تلویحاً و بهتدریج ما را نسبت به ریشههای روانی اینکه چرا او چنین راهی برای پول درآوردن انتخاب کرده است، آگاه میسازد.
داستین هافمن با حضوری باورپذیر در نقش راتسو ریزوی علیل و نفسبریده، یکی دیگر از بازیهای ماندگارش در سینما را رقم میزد. اوج هنرنمایی هافمن، سه دههی ۱۹۶۰ و ۱۹۷۰ و ۱۹۸۰ میلادی و درخشانترین فیلماش -بهنظر من- توتسی (Tootsie) به کارگردانی سیدنی پولاک است که امیدوارم در آینده فرصت نوشتن دربارهاش دست دهد. کافی است کابوی نیمهشب را مثلاً با همین توتسی مقایسه کنید تا به توانایی هافمن در خلق شخصیتهایی صددرصد متفاوت ایمان بیاورید. جان وویت هم بهشایستگی کاراکتر جوان شهرستانی خوشچهرهای که علیرغم انتخاب راهی نادرست، هنوز آنقدر فاسد نشده است که بهخاطر پول تن به هر رذالتی بدهد را جان میبخشد.
فیلم کابوی نیمه شب Midnight Cowboy 1969 که براساس رمانی بههمین نام، نوشتهی جیمز لئو هرلی ساخته شده است؛ با نمایش مواردی از قبیل هجوم گستردهی تبلیغات تجاری محیطی و تلویزیونی، مهمانیهای بیبندوُبار، عابرانی بیتفاوت به سرنوشت انسانها و… به نقد جامعه و مظاهر زندگی آمریکایی میرسد و با تیرهروزیهای طبقهی فرودست دههی ۶۰ ایالات متحده همراه میشود.
بهنظرم رابطهی پرفرازوُنشیبِ دوستانهای که میان جو و راتسو پا میگیرد -بهعلت پرداخت حسابشده و همچنین نقشآفرینی پرجزئیات دو بازیگر اصلی- فیلم کابوی نیمه شب Midnight Cowboy 1969 را مبدل به الگویی پرارجاع برای به تصویر کشیدن رابطههای اینشکلی در سینمای سالهای بعد کرده است. جو طی سکانسی کلیدی -زمانی که از راتسو رودست میخورد- پی میبرد نیویورک با آن مدینهی فاضلهای که تا به حال در ذهناش پرورده بوده است، از زمین تا آسمان فرق دارد.
جو که تقریباً هیچ استعدادی در اغوای زنها از خود بروز نمیدهد، در رسیدن به هدف اولیهاش ناکام میماند و حتی در ازای دریافت ۵ دلار مجبور میشود رادیوی کوچکاش -آخرین چیزی که برایش مانده بود- را بفروشد. او تصمیم میگیرد حداقل آرزوی راتسو -سفر به فلوریدای گرم و رؤیایی- را برآورده کند. فراموش نمیکنیم که از جایی بهبعد، سرمای استخوانسوز نیویورک تبدیل به معضلی عدیده برای جو و راتسوی بیپناه و بیکسوُکار میشود.
بهجز تسلط کارگردان همچنین تدوین خلاقانه، بازیهای ماندنی و نقدهای مهم اجتماعی؛ اِلِمان دیگری که در فیلم کابوی نیمه شب Midnight Cowboy 1969 جلب توجه میکند، موزیک متن و ترانههای معرکهاش اثرِ جان باری است. موسیقی بیهیچ تردیدی به فیلم -در تقویت حسوُحالاش- یاری رسانده. فیلم کابوی نیمه شب Midnight Cowboy 1969 بهعلاوه، مالامال از خردهروایتهای جذاب فرعی است که بر غنای تصویری و داستانی فیلم میافزایند.
باک بالاخره راتسو را سوار اتوبوس فلوریدا میکند، آنها درمورد زندگی جدیدشان در فلوریدا شروع به خیالبافی میکنند. راتسو که دیگر تقریباً هیچ کنترلی بر اعضای بدناش ندارد، شلوارش را خیس میکند و ناگفته پیداست که پیش از رسیدن به فلوریدا، جان میدهد. فیلم کابوی نیمه شب Midnight Cowboy 1969 هم مثل دیگر فیلم نمونهای داستین هافمن، فارغالتحصیل (The Graduate) در اتوبوس به پایان میرسد اما سرخوشی و حال خوب آن کجا و حزن و بغض این یکی کجا… فیلم کابوی نیمه شب Midnight Cowboy 1969 مرا بهیاد معدود آثار اجتماعی قابل اعتنای سالهای دههی ۱۳۵۰ شمسی و متعلق به موج نوی سینمای خودمان -بهعنوان مثال: دشنه، تنگنا و یا صبح روز چهارم- میاندازد؛ فیلمهایی تلخ با آدمهایی حاشیهنشین و تکافتاده و صدالبته پایانهایی ناگوار.
– منتفد: پیمان عباسی نیا
باکس دانلود
پخش آنلاین تنها با مرورگر کروم Chrome امکان پذیر است.
دوبله فارسی بدون حذفیات (دو زبانه)